دوستانی که رای نمی دهند بخوانند لطفا(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که رای نمی دهند بخوانند لطفا(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتین بنفش ... به روایت فیلم ...
کثافت معلوم نیس چی چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زیرنویسی ترجمه ای چیزی بزار میلاد جونم ببینیم این زبون بسته چی زر زر میکنه
نامزد ما چه برنامه ای برای انتخاباب دارد گیرم که اصلا انتخابات رو هم بردند ، گیرم که هر کاری دیگری هم که خواستند بکنند ، چه کاری خواهند کرد جز ترویج سک..سیسم تو این ممکلت جز این کار دیگری بلد هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)با این همه نابه سامانی کی به روحانی رای میده مگه دیگران یه کاری بکننن فقط قالیباف(sm127)(sm127)(sm127)
- رای نمی دهیم
داداش گل من مملکت را باغ وحش کردن رفت هنوز میخوایید برید سیاه لشگر اینا بشید و رای بدید؟
دادشه گلم رئیس جمهور را از قبل تعیین کردن و تو فقط میری به سمت نجس کردن شناسنامه ات.
فرض محال را بر این میگیرم که آره با رای ما انتخاب میشه رفیق.
حکم عقلانیش این میشه.
اون شخصی که رئیس حمهور یک کشور میشه وقتی کسی تو یه روستای دور اقتاده یا خانواده ای سرشون را گرسنه رو بالش بزارن گناهش به پای من میثم و تویی که میری رای میدی هم نوشته میشه چون رای من باعث این گرفتاری شده.
به هر حال راه دیگه ای نیست انتخاب بین بد و بدتره