این کامل اونه
نمایش نسخه قابل چاپ
این کامل اونه
امیر یه کانورتی بزن صوتیشو بزار الکی حجم نره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر مشکل صدا داره دانلود نکنید
دروغ میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رو سرور موسیقی ما نگاه کردم صدا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب480 موسیقی هم حجمش همینه.20 مگ بازم زیاده میخوام فیلم دان کنم(sm2).این سایته که کانورتوره ادرسشو بدهنقل قول:
دانلود MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلِکی میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم زیاده 128 بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل از ویدیو بود
صدا داره
پس تو رمضون میاد(sm142)
باید بیاد
اگه نیاد ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگی میریم ترک3 عبدولی گوش میدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره میاد دیر وزود داره اما سوخت وساز ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی مسخره بود همون قبلیه بود فقط 1 ترک جدید توش چپونده بودن(sm209)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد جوری به این آلبوم امید دارم. خدا کنه آلبوم خوبی از آب در بیاد
تیزر که عالی بود
من هنوز تو شوک مرگ جان اسنو ام دهنتونت سرویس(sm50)(sm178)
4
Rooz Dige
...
(sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموش که قشنگ بود
مخصوصا اون اهنگ کی مثه تو (sm127)(sm127)(sm127)
۲ روز دیگه ...
دیگه تحمل ندارم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه دیگه نیفته بعد ماه رمضون(sm74) منم تحمل ندارم دیگه(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که حتی کارای چاپشم کردن پس چرا زودتر پخش نمیکنن(sm81)دیگه تحمل ندارم(sm81)
... فریاد خاموش ناگفته هایی که بر انتهای قلبهامان مینشیند ...
... مثل مجسمه ...
... فردا ...
لطفا اورجینال تهیه کنید .
(sm81)بعد از پارو اين دومين البوميه كه تو اين چندوقته دوست دارم بخرم(sm81)نقل قول:
(sm173)
منتظریم ... (sm50)
یکی بیاد البومو لو بده ما که در هرصورت میخریم(sm81)
دیگه اینقدر انتظار کشیدم بریدم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنترل پنل (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد ... اندکی صبر آلبوم نزدیک است (sm50)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من کشف کردم چرا تیتراژ ماه عسلو دادن امیرعلی بهادری.
الان ببینید موزیک و شعر آشوب ماله امیرعلیه.یعنی الان با مهدی داره همکاری میکنه.
احسان زنگ میزنه مهدی میگه چه غلطی بکنم بابک نخوند؟ و یکیو جور کن سریع برام موزیکو بزنه.اینم امیرعلیو معرفی میکنه.یه شبه خودش میشینه موزیکو شعرو....... مینویسه میره بعدشم ضبط میکنه.
کاراگاهیم واسه خودم(sm2)
نمیتونم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبو اینجا صبح میکنم با انتظار(sm81)
حالا انگار چه اتفاق شگفتی میخواد بیوفته (sm2)نقل قول:
نگو این حرفو.حالا البوم میاد میفهمینقل قول: