چن بار بگم آلبومای آشغال نمیزنم ..
پول مفت ندارم که ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چن بار بگم آلبومای آشغال نمیزنم ..
پول مفت ندارم که ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javadnadimi026 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
من از سایت دیگه ای آلبومایی که میخواستم رو فلک دانلود کردم.احتیاج نیست شما از جیبتون مایه بذاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه 10 تا پست بیشتر تو این سایت نداری بعدش مفت خوری میکنی همه جا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadff [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم اسم 4تا سایت کسشر رو پیش من نیارین ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی به شما اجبار نکرده چیزی آپلود کنی
مفت خورم خودتی
برادرا سلام
من آلبوم خاطرات گمشده رو میخواستم دان کنم و نمیدونم امیج و این کلمات چه فرقی باهم دارن، الان اون لینکی که از این آلبوم تو صفه ۲۹ قرار گرفته بهترین کیفیت و فایل قابل پخش بدون نیاز به کانورت مجدده یا همون لینکی که تو صفه اول ازش قرار گرفته؟
سلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکای صفحه اول و وسط و آخر هیچ فرقی نداره ..
نیاز به کانورت هم نداره ..
3 آلبوم از رضا یزدانی به زودی ..
ساعت فراموشی ..
خاطرات مبهم ..
سلول شخصی ..
سیگار پشت سیگار بدم بتون با کیفیت که حال بیاین .. (sm50)