ابن لامصب شونصدتا اسکار گرفت که (sm98) 720 اومده مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز آمریکایبی چی
نمایش نسخه قابل چاپ
ابن لامصب شونصدتا اسکار گرفت که (sm98) 720 اومده مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرباز آمریکایبی چی
من فک کردم ظهر رو میگن چرا شبکه 1 مگه شبکه 3 خار داشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ظهرو میگیم تو فکردی شبو میگیم؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامش چرته به کلاس شبکه 3 نمیخوره (sm120)
Airbag(sm50)
تموم کردم !!!! (sm118)
یعنی چی یعنی فردا ظهر اهنگ میاد(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامش روتین روزانست نه ویژه برنامه تحویل سال
بند اومد(sm172)
سرما خوردم چشام باز نمیشه دم عیدی(sm3)(sm81)(sm74)(sm1)...شانس که تقسیم میکردن فکر کنم من تو صف کلپچ بودم(sm2)
تفنگ چخماقی
احمد مهرانفر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)