طرحت مخابراته یا (sm2)شاتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرحت مخابراته یا (sm2)شاتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبع شعرت تو حلقم نه وزن داره نه قافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه بیام سرعتت میره روی 400 کیلوبایت دوست داری تا عرض 3 سوت بیام (sm2)(sm2)
بعدشم مخابرات اینجا نسبت به شهرای دیگه خیلی فرق داره .. اینجا محاله سرعتت انقد افزایش پیدا کنه .. تازه تو شبم که همین 400 نشه 20 باید بری اسفند دود کنی (sm2)
ن این شاتلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتلنقل قول:
من میگم رضا یزدانی راک رو درست به گوش مردم ایران رسوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم زیاد از گروه محبوب من نخور
(sm2)
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت فهمیدی اشتی کردن به انسانیت ربط داره نه به موسیقی بعد بیا حرف بزن
اتفاقا یزدانی افرادی مثل تو رو دچار سوءتفاهم کرده (sm70)اینی که کاوه یغمایی میخونه یه پاپ راکِ کاملِ - چیزی که گروه نیوش خلق می کنه یه راک تلفیقی کامله ، موسیقی کامنت هرچند تقلیدی از گروه های خاجی باشه ولی بازم یه آلترناتوی راک / پاپ راکِ کامله ، آلبوم گروه سه نقطه کاملا آلترناتیو راکه ، آلبوم زیرسیگاری کاملا هارد راکه ، آلبوم فرزاد گلپایگانه کاملا پراگرسیو متالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چیزی که یزدانی "اجرا" می کنه فقط ادای راکه که باعث شده یه سری کلا از جریان خارج بشن (sm70)اگه بخواد واقعا راک کار کنه امثال تو الا کاراشو گوش نمیدن
یزدانی راک رو اشتباها به گوش می رسونه نه درست
نه غلط کردم نیا مخابرات (sm2)همون شاتل بمون تو قدمت نحسه انگار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]