سبک آهنگ های کاوه رو بنویس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سبک آهنگ های کاوه رو بنویس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دست به دامن خدا میشم که سرعت همون 2 مگ تشریف داشته باشه (sm2)توام دعا کن این بی پدر پهنای باند بگیره بشه 1 مگ حداقل (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت رایگانم داری ؟ آگه آره که فوق العاده ست اگه نه که دیه به درد نمیخوره (sm2)
بزن تو دانلود چ حالشو ببر (sm2)(sm51)
همه پاپ راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ راک واقعی همینه
خیلی بهش حال بدیم یه جاهایی هارد راک و پست گرانچ هم میتونه باشه
ممر از Slipknot کار جدید قرار نیست بیاد ؟
رضا آرین تا دیروز که کاوه کاوه از زبونت نمیوفتاد میزاشتی 24 ساعت از انتشار آلبوم بگذره بعد رنگ عوض میکردی - هر هنرمندی یه طرفدار مثل تو داشته باشه دیگه احتیاجی به دشمن نخواهد داشت
دیشب ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طایفه زنده کش مرده پرست ...
پیمان الان هستی ؟
اینا تصویرایی از یه رویای خصوصی نیست
یا نقش اولش یک زن توی یک فیلم روسی نیست
اینارو من خودم دیدم حدودا بیست سال پیش
خودم دریارو گم کردم تو عمق چشمای آبیش
(sm118)
داداش شاتل چطوره نتش ؟ دانلود شبانش چطوره ؟ مثلا یه سرویسش که شبانه رایگان داشته باشه و شبی حدود 2-3 گیگ بشه دانلود کرد قیمتش چنده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]