فک کنم تنها کاربری در جهان که سرعت دانلودش 400 باشه هادیه (sm2)
مگه داریم مگه میشه ؟ (sm120) تجربه ثابت کرده که پایان اینگونه ماجراها با سیم کشی رو کار پایان میپذیرد (sm2)هادی با 20 متر سیم بر دوش رو چهارپایه(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم تنها کاربری در جهان که سرعت دانلودش 400 باشه هادیه (sm2)
مگه داریم مگه میشه ؟ (sm120) تجربه ثابت کرده که پایان اینگونه ماجراها با سیم کشی رو کار پایان میپذیرد (sm2)هادی با 20 متر سیم بر دوش رو چهارپایه(sm2)(sm2)
هادی بیا موشکلات شروع شد چرا درایو ویندوز پرایمری نشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)سینجول کدوم گوری بیا بینم هنو نرم افزار نصب نکردم اینو حل کنیم
چیکا کنم دوباره وین بنصبم
نمیدونم الان میخوام برم بانک نمودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی مهم نیس به نامتم نباشه مهم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بشه با این تلفن بانکا گرفتنقل قول:
با تلفن زنگ میزنی
خودم استفاده نکردم
09622
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس جدید دلرا را یکی بده بهم (sm132)(sm10)