همینا که میگی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینا که میگی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بگو از امین بدم میاد چرا انقدر کشش میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرگ سپید نفهمیدی چی گفتا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آدم رکی نیستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من کاری نداره 10 تا فیلم لیست کنم و برم پی کارم شما هم بری ببینی خوشت بیاد یا نه دو تا چیزم پشت سر من بگی! (sm120)نقل قول:
معرفی کردن فیلم یا کتاب سخت ترین کار دنیاست چون اد ما سلایق مختلفی دارن و تو بیشترین سعیتم کنی باز نمیتوین طرفُ 100درصد راضی نگه داری
اگر میرسم میخوام بهترین پیشنهاد رو بدم ...که لااقل این وقتی که میخوای بذاری و دانلود کنی و ببینی ارزششُ داشته باشه
پس یکمی صبر جای دوری نمیره (sm98)
هیچی نگو مثلا من خیلی بارمه(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
باز فتنه به پا نکن (sm120)نقل قول:
الاغم خیلی بارشه همیشه(sm120)نقل قول: