1ترا گذاشتی واسه چوون؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
1ترا گذاشتی واسه چوون؟(sm74)
شوخی م چی تازه هارد ندارم یه هارد دیگه بگیرم 1 ترا دیگه بهش اضافه میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ارشیو چووون چیه اخه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هرکدومش مگه چند بار می زنی(sm120)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلزله اومد تو تهران یه ذره احساس شد (sm74)
تهران بازم زلزله
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 4.2
محل وقوع: مرز استانهای تهران و البرز - حوالی ملارد(تهران)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1396/10/06 00:54:33
طول جغرافیایی: 50.93
عرض جغرافیایی: 35.68
عمق زمینلرزه: 12 کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
4 کیلومتری ملارد (تهران)
7 کیلومتری مشكين دشت (البرز)
7 کیلومتری صفا دشت (تهران)
نزدیکترین مراکز استان:
17 کیلومتری كرج
42 کیلومتری تهران
بحث زدن نیست دوست دارم اونا که خوشم میاد جمع کنم باورم کن همه رو ندیدم اصلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراین مورد نمیتونم درکت کنم اما مهم نی(sm50)نقل قول:
استیکر معروف چی میگه همیشه ؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
میخوام درک کنم اما با عقل جور نمیاد(sm2)