لامصب گیج میشی وسط این همه منابع ارشد(sm3)(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصب گیج میشی وسط این همه منابع ارشد(sm3)(sm172)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروشگاه دار گفت به من مربوط نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هوس تنظیم میکنم وقتی گوش میدم مادر جان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دوست ندارم چرا اونجوري نگاه ميكني (sm74)
حسام است دیگر(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من حس آهنگو ميگيره (sm25)
یادش بخیر پرسه(sm50)
نیستی نا نا نو نو امشب خونم میکردیم عشقو وای خونم نیستی نا نا نو امشب میکردم عشقو(sm2)
یادمه اون موقع این آهنگ اومده بود همه مونده بودن سیاوش داره چی میگه(sm120)
نظر شوما محترم و کاملا متینه مادر جان (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين چيه اونوقت؟(sm77)