در سر من کبوتری هر شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می پرد سمت طاق شانه ی تو ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در سر من کبوتری هر شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می پرد سمت طاق شانه ی تو ... (sm50)
آهنگ جدید ماکان بند اه اه اه (sm3)
ما جوجههای آخر پاییزیم
با برف، روی خاک نمیریزیم
ما را به وَهمِ مرگ نترسانید
از وحشت هجوم زمستانها ... (sm50)(sm27)
از گروه هایی که تا اینجا خوب کار کردن و آهنگاشون خوبن پازل بند و ایوان بند
خوب معلومه خیلی سخت میترسی.کلا فیلمای ترسناک،حداقل برای من اینطویه،بستگی داره چه موقعی ببینی.شب یا روز.این نکته هم در نظر بگیر ترسهامون یکی نیست.هر کسی از یه چیزی میترسه.مثلا من از عنکبوت میترسم.خوب تو ممکنه نترسی.ترفند دلقکم همین بود.هر کدوم از بچه ها از یه چیزی میترسید اونم خودشو شکل همون میکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm10) . منو بگو شبا ساعت 2 تا 5 ترسناک میبینم همراه با تخمه و پفک (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تابحال هیچ فیلمیو حتی 1080 هم ندیدم.بلکه 480 هم میبینم،مخصوصا سریالهارو...یه فیلمو مگه چندبار می بینم که بخوام انقد حجم براش مصرف کنم.اکثرا هم تو گوشی می بینم اینطوری راحت ترم. نظر شخصیم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت انتظار داری دوستات فرار نکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد راست میگه بچه ده ساله هم نمی ترسه اگه تو روز ببینه.
همین الان دستور میدم فیلم it با کیفیت عالی و 8 گیگ دانلود کنی (sm39) به قول میلاد با تشکر نخست وزیر محمدحسین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول: