نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشاتو وا کن او منو بالارو بزن صفحات میاد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشاتو وا کن او منو بالارو بزن صفحات میاد ..
سینجول تو یا این کارارو داری میکنی ما بخندیم، پس اشکال نداره اگه بخندیم یا کجخلی که اون موقع من عذرخواهی می کنم که مسخره کردم (sm54)
منظورم این بود که سایت رو یکم خلوت کن (sm142) بد اخلاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول به قطاری که همیشه در حال حرکته سنگ پرتاب میکنند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با تشکر (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـادان بـه عمٖـارت بـدن مشغول است
دانا به کـرشـمـهٔ سخـن مشغول است
صوفی به فریب مرد و زن مشغول است
عاشق به هلاک خویشتن مشغول است ... (sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر چن تا کنسرت درست و حسابی که هر آدمی قبل از مرگش حتما باید ببینه و تو سایت خودت هم باشه معرفی کنم برم بگیرم، لطفا(sm120)
سلام مرسی ننه(sm120)دامادت کاریه وقت نت و این کارها نداره (sm59)خیلی کم میام سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیت کردم 7 تا بگیرم به یاد این امامها میخوام کار خیر بکنم(sm2)
پیش این جونکها اینجور حرف نزن فکر میکنن بین دوماد مادرزن شکر اب شده(sm142)(sm120)
نه نخوردم سفره اماده کن دوغم بزار سر سفره که رسیدم(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم (sm120)