داداش ارادتمندم (sm176) اما تگ خطی نکنه یادت رفت هادی بیاد آموزش بده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش ارادتمندم (sm176) اما تگ خطی نکنه یادت رفت هادی بیاد آموزش بده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سگ تو روحت میثم...(sm70)
نمیدونم شاید...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
WOow... big brother(sm2)نقل قول:
هادی جان من میدونستم ایشون ناراحت میشن بعدشم من این امضا گذاشتم به خاطر این فیلم هایی بود که میزاشتم نه چت واینا رو بگم .دمت گرم هادی جان مرسی که بودی دمت گرم سهند و فرهاد و احمد ممنون بودین در کنار من جای من اینجا نیست همه چی داره مستقیم به من توهین میشه با اینکه محبت میکنم و دل کسی نمیشکنم اما دل منو شکوندن حلالم کنید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نیست . سر چهار راه میدان یک دفه خوردن بهم تصادف شد. پلیس اومد کروکی کشید رفت زحمت نکش (sm2)نقل قول:
حالا تو لوس نشو ممد، اخمخی مگه....؟ جای من نیست چیه؟ پس جای کیه؟ اینجا جای همه هست و مخصوص کس دیگه ای هم نیست...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا محمد... امضای تو نشانه احترام به همدیگر... همه این قضیه را می دانند.
ساسان هم منظوری نداشت از گفته هاش به دل نگیر...
نقل قول:
دور از جونت ولی متأسفانه واقعیت داره...(sm172)