بپوشونم رو دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بپوشونم رو دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پکیج کامل میلاد با انضمام 6 دانگ مغازه تجاری و 1 واحد آپارتمان امشب با قیمت 10000 تومن به فروش میرسد فرصت استثنایی ور از دست ندهید (sm2)(sm50)
نه بذار واسه خودت لازمت میشه ببعی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هیچ ایده ی نداری کارایی که خودم روت پیاده کردم رو میخوام به اسم خودت رد کنی ولی کورخوندی . البته اشکال نداره ما هر کی رو کردیم واستون جاهل شد تو هم روش (sm2)
(sm90)
تورو کسی نمیبره مجبور شدم اون مغازه و واحد مسکونی رو هم بش اضافه کنم (sm2) فعلا رو ک.یرم موندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو مالمه این و اون اسکی نرو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اینجا نامحرم زیاد پیدا میشه(sm2)
بیا بریم دشت کدوم دشت همون دشتی که ک.یر و خایه داره آی بله (sm2)بچه میلاد ک.یر خاردار دوست داره آی بله (sm2)(sm30)
طبع شعرم در این زمینه بالاست (sm222)
(sm2)
حرفی واسه گفتن نداری سکوت کن سکوت کن سکوت خیلی بهتره (sm2)- میترسم ببرمت کوه و دشت مامورا بریزن منم از ترسم بگم این هادی نیست ک..ون کوهیه (sm2)