یه سری که منتظرن (sm2) یه سری که در کمینن (sm2) و از همه با حالتر : تو دیگه نیا اینجا تا من بیام (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سری که منتظرن (sm2) یه سری که در کمینن (sm2) و از همه با حالتر : تو دیگه نیا اینجا تا من بیام (sm2)
نقل میگیری همیشه عکسو پاک کن (sm70)میگم سرعتش خوبه ؟ ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا برنامه ایرانسل من رمز عبور میخواد جه کار کنم (sm2)
(sm77) عکس ؟ عکسی نیومد واسه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه لج و لجبازی شده (sm2)باید یه فکری بشه (sm2)نمیشه که همش گفت اَه ... (sm2)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اسی یه تومن پول بم بده کادوی تولد من برم یه گوشی بگیرم (sm2)(sm51)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هاشمی بگوید عملیات لو رفته است
گفت :اقای هاشمی گفته من مقلد امامم و عملیات باید انجام بشود
۱۲ هزار کشته و زخمی برای ایران برجا ماند البته عراق اعلام کرده بود که در برابر هر کشته عراقی، یکصد سرباز ایرانی کشته شدهاند
هزاران تن از نیروهای ایرانی کشته شدند بطوریکه اجساد نیروهای ایرانی سطح میدان نبرد را پوشانید
هنگامی که ایرانیهای عقب نشستند هزاران جسد را در منطقه جای گذاشتند.
وقنی بدجوری دلت میگیره
وقتی گریه دیگه بی تاثیره
کی نوازش میکنه دستاتو
کی مثل من بغلت میگیره ... (sm50)
باز نمیشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع تولدته ؟ تولدت مبارک صد سال به اون سالها (sm176)(sm120) والا دو هفته ی دیگه تولد خودمه بزار ببینم یکی کادویی چیزی برام میاره یا نه (sm2)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نه تولدم ماه اوله .. اینو الکی گفتم که تو پولو بدی (sm2)(sm30)