(sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سید محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران طی پیامی ویدیویی از حسن روحانی حمایت کرد
همتون میرید به کریستی مک رای میدید و از برگه تون هم عکس میگیرید و میفرستید واسه من
به قید قرعه به 5 نفر اول پک کامل از فیلم های ایشون رو هدیه میدم ...
نمیخوام با این حرفم صحبت رییسی رو تایید کنم ولی من کلیپ کامل صحبت امام رو دیدم که میگفت بعضیا میان میگن آب را مجانی میکنیم برق را مجانی میکنیم میگفت نباید به همین چیزا بسنده کرد مشکلات با اینها حل نمیشه یه همچین چیزی بود صحبت کاملش یادم نیست؛ ولی نظرم اینه که آستان قدس هم باید مالیات بده چرا نباید بده؟؟ اونم به خاطر یه دستخط که معلوم نیست واقعی باشه یا نه؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وبسایت رجانیوز اون زمان از احمدی نژاد کاملا دفاع کرد
" هرکس تجربه معنوی و عرفانی خاصی در طول زندگی دارد حتی مکاتب عرفانی یا شبه عرفانی بشری نیز این نوع تجربه ها را تأیید می کند. به چه دلیل آقای احمدی نژاد باید به سبب بازگو کردن تجربه معنوی یک فرد خارجی که پیام ملت ایران را انسانی و الهی دیده است مواخذه گردد؟ "
پ .ن : همین سایت الان داره از رییسی حمایت می کنه
اینکه بازیگر پیشینه بدرد نمیخوره باید در عرصه قعالیت باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا واقعی باشه بالاخره وحی منزل که نیست خیلی چیزا باید اصلاح بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم همینو میگم همه چیز باید قانونی و به طور یکسان باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واگذارش میکنم به سوسیس علیرضا باقری(sm2)
(sm2)