(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل چی؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همونجا یه دست میگایید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل هم نداره...شاید با ارفاق و تخفیف مربیش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چقدر ضر میزنه(sm2)
تیم پدیده با کارشناسی بنده (sm14)
دارمیان -کمپل - گریژمان
امیدوارم به این جمع علیرضا حقیقی اضافه شه (sm14)
خوب شد تو طرفدار آرزانتینی برزیلی هلندی نشدی وگرنه ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبور میکنی آدمو بشینه بازیای فرانسه هم ببینه(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم بنویسم احمد چقدر گوه میخوری (sm2)که تو نوشتی میلاد چقدر ضر میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه 2014 بر خلاف 2010 خیلی تیم دلچسبیه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توماس هسلا...توماس مولا....
اگردیدین طرفدارای *** نشور اینطوری تلفظ کردن تعجب نکنید...(sm14)
ولی هیچکس استرس احمد رو تو این جام نداره (sm2)دیشب ساعت 3 اس ام اس داده بازی المان رو چی بزنم(sm2)با 100 نفر مشورت میکنه اخر نظر خودشو میزنه تر میزنه (sm2)
میلاد تو که این همه گو میخوری گو میخوری گو میخوری
از این ممد خبری نیس ؟
کد PHP:ب
نقل قول:
ب
جز فرانسه 98 هیچ فرانسه ای دلچسب نیس(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بچگی عاشب کر.واسی بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاکان شوکر بود الگوم بود
خبرنگار بی بی سی تو برزیله میگه اگه بین پرچم شیر و خورشیدی ها با پرچم ایرانیای داخلی جنگی به پا شد من به شخصه تعجب نمیکنم (sm2)
فک کنم زود پشیمون شیم از پیش بینی دولیمون(sm70)نقل قول:
بیچاره تو شوک بازی ایکره (sm14)بهش اس دادم ولی میگه از وقتی ایکر سوتی داده دست و دلم به اومدن تو سایت نمیره (sm14)نقل قول:
Last session! I'm very happy.
IN SHA ALLAH WIN!!
(sm14)
لاین اپ المان رو دیدم گرخیدم (sm2)همشون دیوثا ستاره ان به جز یکی دو تا شوننقل قول:
جز ایالا زانتی ورون سیمونه باتیسوتا اورتگا بقیه رو بگو (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر کروات ها با 1 گل این طورن برزیلیا با یه برد این طوری میشن (sm14)
+21
(sm2)امشب باس به 50 برسم وگرنه دیگه اس نمیدم (sm2)(sm2)نقل قول:
البته خیلی ناراحت شدم ولی یه جورایی بد هم نشد که بعضیا فک نکنن کسی از تیم بزرگتره و خیلی کسی رو بیش از حد بالا نبرن(sm14)نقل قول:
خوشم میاد اهل مقدس سازی نیستی (sm14)نقل قول:
اوه اوه شتر باخت بلژیکم پیش بینی کرده (sm2)
من به شخصه ایکر رو بیش از حد بالا میدونم (sm14)با نیمکت نشینیش مخالفت نکردم چون مطمئنم لوپز هم خیلی زحمت میکشه ولی با توهین به ایکر و اینکه ایکر سوتی بده بد ریده میشه به اعصابم(sm14)نقل قول:
دروغ نمیگم سرچ هم نمیکنم برا پیدا کردنشون(sm14)نقل قول:
به غیر از اینا که گفتی فقط دروازه بان کارلوس روا رو یادمه و میشناسم
به نظرم میتونست یکی از بهترین دروازه بانای تاریخ آرژانتین بشه
ولی یه کم دیوونه بود
هنوز صحنه ای که برکمپ توپو چسبوند زیر طاق دروازش تو ذهنم حک شده
بدترین خاطرمه(sm25)
نشسته از پایین سمت چپ هم تو ذهنمه ولی 3 تاشونو اصلا یادم نمیاد
(sm2)اخی چه تخمینقل قول:
من بعد از زیدان و باتیستوتا وکاکا و مالدینی کلا به هیچ بازیکنی علاقه شخصی ندارم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا و باجو هم خیلی دوس دارم ولی چون به موازات ما نبوده نمیتونم بگم(sm14)
(sm70)نقل قول:
این سایت 2014 مگه واسه جام جهانی نیست
این خبرای داخلی چیه میزارن(sm98)
اگر یادته بگو خو(sm25)نقل قول:
بازیای 98 رو همه رو دیدم ولی مثلا اون کچله رو کلا یه فریم هم یادم نمیاد(sm70)
من کلا اونا که دوست دارم هم مقدس نیستن واسم (sm14)نقل قول:
کاکا (sm46)نقل قول:
ولی من رو این لکسوسه شک دارم خیلی عجیبه از 10 تا بازی 87 امتیاز(sm25)
جریان چیه ؟نقل قول:
کاکا تو اوج 3 بار مسی و 2 بار رونالدو رو دریبل سرپا میزد(sm10)نقل قول: