الانم ssd جا افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مشکل داشتن چیزای جدید موافقم، ولی درباره ویندوز
نمایش نسخه قابل چاپ
الانم ssd جا افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مشکل داشتن چیزای جدید موافقم، ولی درباره ویندوز
به شب سلام که بی تو رفیق راه من است
سیاه چادرش امشب، پناهگاه من است
به شب که آینه ی غربت مکدر من
به شب که نیمه ی تنهایی سیاه من است
همین نه من درِ شب را به یاوری زده ام
که وقت حادثه شب نیز در پناه من است
نه بیم سنگ فنایش به دل نه تیر بلا
پرنده ای که قُرق را شکسته آه من است
رسید هر کس و برقی به خرمنم زد و رفت
هر آنچه مانده ز خاکسترم گواه من است
در این کشاکش توفانی بهار و خزان
گلی که می شکند ، عشق بی گناه من است
چرا نمی دری این پرده را؟ شب ! ای شب من !
که در محاق تو دیری است تا که ماه من است ... (sm50)
حسین منزوی ...
(sm27)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 1 مگ باشه سرعتت که میترکونه البته اگه ثابت بمونه، از من 1 مگ ثابته زیر 1مگ نمیره جدیدا"، گوش شیطون کر یه کارایی کردن (مخابرات)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هر جه بگه تو داری تو آرشیو ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مثلا آلبومی بدونه خودم دارم تو هارد با همون کیفیت .. نمیاد که از من بگیره (sm98) میره دانلود میکنه عشقش اینه بره دانلود کنه فقط .. (sm178)
چراغای مودمم یهو به جز دو تا شون همشون خاموش شدن (sm172) نت م 5 دقیقه قطع بود نا امید شدم گفتم ای داد خدا کنه وصل شه زود (sm74) که وصل شد خدا رو شکر (sm120)
(sm30) چند سالشه مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر سرش مثلا 30 سالشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک سه اصحابی قشنگه