آری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی خط رو هم برو شاتل بگیر ... 128 ..
چن ثانیه آخر آهنگ 48 ساعت کاوه خیلی باحاله (sm59)
شتر میناله از سنگینی بار ... (sm50)
(sm120)بروبچ بیاین به کمپین خندوانه برای حمایت از محصولات ایرانی بپیوندیم مجمع حمایت خودشو از این حرکت اعلام میکنه هشتگ بذارین حمایت ملی (sm2)
(sm120)هر کی جنس خوب ایرانی سراغ داره بذاره
دو روز مغازه هایی که آیفون میفروختن رو بستن سر هر جنسی کم کم 50 تومن اضافه شد (sm59)
هعی روزگار... (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میخواستم بترکونم(sm2) حیف هارد لپ لپم حجمش تموم شده... فقط 5 گیگ مونده... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی دیگه واسه خودم نی که... واسه بقیه خونوادس... پولشم داداشم میده... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد 1 ترا لپتاپ 220 بود الان شده 290 (sm98)
(sm2)دارم فک میکنم جنس خوب ایرانی چی هس اصن
میدانم به اون داداشتم بگو بره شاتل بگیره خو .. بتونن چیزی هم اونا دانلود کنن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناه دارن با اون سرعت (sm74)