لایک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لایک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه خیلییی جلفه جلف دوست ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نه عکس تو پی سی دارم نه اینکه اهل عکس گرفتن و دادنم (sm120)حالا اگه اومدی اراک خودمو بت میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف ما همیشه "همچی" تنش بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپر بالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین نقلتو گم کردم (sm120)
نه کلا 54-55 بیشتر نشدم هیچوقت (sm70)
مریم و آرمیلا از این احمد و میلاد گاگول ناراحت نشید حالیشون نیست هنوز داغن !
نخ سوزن میلاد که همیشه داغه مرتیکه گولاخ (sm120)
یاد حسین کسائئیان افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گولاخی شدم 95 کیلو (sm2)دو تا مریم وزن دارم (sm2)
شعار (sm120)نقل قول:
نه دیگه خودت که میدونی من پسر ماخوذ به حیایی ام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دختر نشدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن؛ من زدم ناراحت شد (sm120)(sm74)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)من حس میکنم اینطوریه
چی پس طرفدار داره ؟(sm29)
پشت بام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مزدوج شدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله خدا زیادت کنه (sm120)نقل قول:
بچم تازه داره سعی میکنه یاد بگیره چجوری دل ببنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعور (sm2)نقل قول:
اگر میشد وزن اهدا کرد من میتونستم یه 10 15 کیلیو بهت اهدا کنم تا هر دومون به تعادل برسیم (sm120)نقل قول:
سایت رو فرستادین رو هوا (sm17)
اخییی ناز بشه هی (sm120)نقل قول:
حسینم کجاست (sm89)
(sm70)
کلا با دختر جماعت نمیشه بحث کرد چون اخرش یا میخواد قهر کنه یا میخواد فحش بده اخرش هم نمیتونی حرف دلتو بزنی (sm120)نقل قول:
والا با این نوناشون (sm120)نقل قول:
رفته بده (sm120)نقل قول:
نت من گوزپیچ شد!!!
چی شد؟ کی هست کی رفت؟
ظاهرا چن تایی کلا پرت شدننقل قول:
مهتی بخواب
بحث دختر و پسر نیست بحث کردن شعور میخواد و فهم! وقتی نباشه مخاطبت هر چی باشه اخرش خراب میشه!نقل قول:
درک شرایطم و موقعیت هم چیز بدی نیست....والا به خدا
قرار نیست چون تو این طوری عادت داری تو هر محیطی هستی این طوری رفتار کنی
بیا کوهسنگی میخوابیم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من از همـــــــــــــــــــه معذرت میخوامنقل قول:
مخصوصا مریم
نمیدونستم کسی تا حالا شرت و سوتین ندیده و همه حالی به حالی میشن؛ بخدا منظوری نداشتم این چیزا واسه من عادی شده توی زندگی نکبتی دور از خانواده :|
اما شهامتشو دارم که همینجا جلوی همه از همه ـتون عذرخواهی کنم...
هنوز نه؛ اما تو دلمون چرانقل قول:
دیگه خراب تر از اینش نکن لطفا!ادامه ندی بهتره عذخواهی هم ادم میکنه دیگه تیکه کنایه نمی اندازه رییس!
کی با شورت نماز خونده؟(sm120)
من یه بار خوندم با شرت (sm2)
(sm50)(sm74)
- با اشک های اوسی کوفور در پایان آن فینال بی تکرار برای منچستری ها کنار آمد. او فاتح فینال دو سال قبل بود. با یک تعویض طلایی. فینال 99 اما هر چه شیرین آمد. گس تمام شد. ریاضیدان با دفاع سه نفره آمد. بیرون آمده از معادله ی نوابغ. نبود اسکولز و روی کین کار را ساده کرده بود. و اشتباه فرگوسن در چینش بازیکنان. بکهام هافبک وسط بازی کرد و این طراحی جز موقعیت گل برای بایرن مونیخ چیزی نداشت. در پانزده دقیقه ی پایانی و بازگشت بکهام به سمت راست ورق برگشت. آن دو تعویض طلایی و کرنرهایی که مار شد روی دوش بایرن. با اشک های کوفور کنار آمد. با آن چیپ ممد شول. با نساز بودن تیر دروازه.
کنار آمد و دو سال بعد قهرمان شد. با بیرون انداختن مادریدی ها که دیگر گربه سیاهی مثل آنلکا نداشتند. منچستر را هم حذف کردند. فینال هم والنسیای مثل اتلتیکوی سیمیونه را که تشنه ی قهرمانی بود بردند. سال بعد هم به همان خوبی بودند ولی مادرید با زیدان آمده بود. نمی شد کس دیگری قهرمان شود.
- هیتسفلد آن روزها پدر بود و حالا پدربزرگ است. به قول کیروش پای شومینه می نشیند و نوه اش اگر برای دلداری بیاید؛ لبخندی خواهد زد. باقی روزنامه اش را می خواند. خیلی وقت است با اشک ها کوفور کنار آمده. با چیپ ممد شول. با نساز بودن تیر دروازه. با حسرت دقایق پایانی
(sm10)
من بیشعور من نافهم ولی بی تربیت نیستمنقل قول:
ولی عادت ندارم هر کرسی شعری رو تایید کنم و واسش به به و چه چه بزنم و واسش لایک بزارم تا ملت ازم ناراحت نشن
کلا ملت ما عادت داره واسه هم فیلم بازی کنیم (sm120)حرف تو نه بی ادبی بود نه فحش ولی امثال من وقتی میرن تو نقش نمیشه درمون اوردنقل قول:
کجا بودی که بهمون درس اخلاق بدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نگفت تو چیزی رو تایید کنی!نقل قول:
بحث سر چیز دیگست نزن جاده خاکی
نقل احترام نقل حرمت نه خوش اومدن کسی!