من از الکی گفتم واسه مادرم میخوام رو نسخه اسم اونو نوشت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترامادول نمینویسه دیوث (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از الکی گفتم واسه مادرم میخوام رو نسخه اسم اونو نوشت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترامادول نمینویسه دیوث (sm2)
دیگه چند وقتی راحتم (sm120)نقل قول:
تو گفتی ترا بنویس ؟ (sm2)یعنی منم برم نمیدن ترا ؟ (sm51) پس اگه اینجوری باشه داروخونه واسه چی میاره ؟ حتما باید دکتر متخصص تشخیص بده بعد برات بنویسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ دیگه خوابت میگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترامادول اصلن نخوردم تاحالا (sm120)نقل قول:
عین یک نوزاد 6 ماه میخوابی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از کجا میدونی که نمیدن حتما پرسیدی (sm2)نقل قول:
2 شد بزن بره (sm50)
دکتر از راه رسید (sm167)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]