هیچ رئالی بی تربیت نیست(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ رئالی بی تربیت نیست(sm10)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو نخورید با تشکر
طرف میگه باشورت و سوتین که نمیشه نماز خوند
یه عده قهر میکنن یه عده ناراحت میشن یه عده بیانیه میدن یه عده عذر خواهی میکنن
من موندم این حرف کجاش بد بود؟(sm120)
ولی مادرید با زیدان آمده بود. نمی شد کس دیگری قهرمان شود.(sm50)
(sm3)
ما همیشه تو بحثا یا بی شعور میشیم یا بی تربیت یا نخاله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون خودم به شخصه عادت ندارم حزب باد باشم و واسه یه سری شعار لایک بدم (sm120)
حرفای امین منُ یاد دوران اوج بهروز وثوق میندازه(sm10)
این بلژیک هم خیلی بی بخاره (sm120)
حتما نظراتتُ در مورد دلبوسکه خوندن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار لخت جلو پنجره نماز خوندم همسایه ها اعتراض کردم بعدش دیگه کلا نماز نخوندم(sm120)
امان از غندولفسکی(sm120)
منم یه مدت خیلی خالصانه نماز خوندم دیدم دیگه هیچوقت نمیتونم انقدر به خدا نزدیک شم تصمیم گرفتم تو دوران اوج خدافظی کنم و نماز و ترک کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم هاوارد چه سگیه (sm120)
وحید خان با اختلاف عصبانی ترین بیننده بازی (sm120)
هاواردرو ما داشتیم میرفتیم فینال(sm120)
(sm98)نقل قول:
شانی فقط 1 دقیقه کم میاد همیشه!
به خاطر 1 دقیقه 40 قیقه باید تحمل کنیم (sm98)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بشاش تو شانس زده بودیم برد امریکا (sm70)
پخ لطفانقل قول:
خاک بر سرت چرا زدی امریکا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم ارباب هرچی شما بگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اطلاع ثانوی حق نداری در مورد دلبوسکه حرف بزنی (sm120)نقل قول:
احمد سلیقت رو نگفتی چیه ؟(sm120)
امریکا یه گل بزنه 15 امتیاز میگیرم (sm120)
بابا ما یه گهی خوردیم چه جنجالی به پا شد؛ حالا خوبه در مقامی هم نبودم که بخوام ارشاد اسلامی کنم فقط میخواستم دوستانه یه جرقه تو ذهنش ایجاد کنم!!!نقل قول:
اععع :|
مریم خدایی توقع نداشتم انقدر بی جنبه باشی و لشکرکشی کنی
اصلا اصل حرف من چیز دیگه بود شما پرت ترین موضوع حرف منو درشت نمایی کردید :|
من عذرخواهی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومش کن این بی جنبگی رو
دیگه هم توی بحثات شرکت نمیکنم
منم یه دوره ای خیلی عرفانی نماز میخوندم (sm120) الان فقط رفع تکلیفی (sm25)نقل قول:
تو رو چی جوری بکشم با اون چشای عسلیت ....موهاتو من چه کار کنم نیست مدادی مخملی (sm126)
15 امتیاز (sm58)
یه دفعه هم لخت جلو پنجره تمرین آواز کن ببین چی میشه (sm29) شاید فقط با بخش نماز خوندن مخالف بودن نه لخت بودن (sm2)نقل قول:
میشه تمومش کنین لطفا؟؟؟
هنگامه گوش میدی نکبت؟ (sm41)نقل قول:
من چیزی رو شروع نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفع تکلیفی هم خوبه ولی قطعش نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو نماز خوندن رکورد یوسین بولت رو هم زدم (sm120)
این شکلک رو دیدم یاده اهنگش افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمزی لبای تو؛ تو هیچ مداد رنگی نیست...نقل قول:
عسل مثل گل ـه؛ گل بارون زده...
یاد این 2تا ترانه ابی افتادم الان (sm70)
چه ارتباط عمیقی (sm2)نقل قول:
عذر خواهیتو باید به مقام معظم رهبری هدیه کنی (sm120)نقل قول: