منو احسان دعوا زیاد داشتیم ولی قهر نه، یعنی یادم نمیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منو احسان دعوا زیاد داشتیم ولی قهر نه، یعنی یادم نمیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال فتح قله های جدید هستن(sm2)نقل قول:
اسی کذبی(sm120)
مث اسب دروغ میگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میومد چندتا مقوا مقوا میکرد دعوا میشد میخندیدیم(sm2)نقل قول:
میخواستم بهش بگم سرکه بزنه دیدم گناه داره ...(sm2) هم خودش هم هلن گناه دارن ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق با یه نقطه پایینش ...؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیگه دقیق یادمه ... دعوا کردیم یکی دو ماه حرف نمیزدیم تا یه روز بعد از ظهر بود سر یه قضیه تو همین تاپیک شادمهر تو کوتاه اومدی منم گفتم یکی از این دو تا رو بگو بزنم امضا : حسین ممه تیر تو چقدر نازی اهل آبادان یا که بابلی عاشقت شدم دل به تو باختم چشم به اسپم هات تا که انداختم ( برگرفته از اندی و کوروس دختر بندری ...)(sm2) و حسین ممه تیر دیوونم کردی حسین ممه تیر بی لونه م کردی حسین ممه تیر آشیه رو اتیش زدیو بی ویروونم کردی ( برگرفته از اهنگ سعید شایسته دختر تهرونی ...)(sm2)نقل قول:
یادت اومد ...؟(sm2)
با سند اومدم اینبار ...(sm2)نقل قول:
نه دیگه برای شادمهر اصلاً مقوا نمیکرد با فلسفه وجودی شادمهر مشکل داشت ...(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو اونبار جق بودی ؟ بقیه رو ناجق؟(sm2)
از بس شرو ور میگی نه یادم نیست(sm2)صفحه رو بیار شاید باور کردم(sm120)
این روزا رو میدید که قبول نداشت(sm2)
رفت پیدا کنه(sm2)
الحق که جنتی سایتی(sm221)
حالا اونروز چی شد که پشت ما دراومدی مشخص نیست ...(sm2)نقل قول:
نمیشه جستجو کرد ...(sm120) مرد حساب حداقل واسه هفت هشت سال پیش رو چجوری بیارم بالا صفحه رو ...؟(sm120) امیر هم نمیتونه ...(sm2) حتی الی و سینجول هم نمیتونن اینجوری صفحه بیارن بالا ...(sm2)
یادمه میلاد کلاً با شادمهر مشکل داشت ...(sm120) مثل من که با گوگوش درگیرم ... (sm120)هر چند وقت یه بار به سرش میزد بیاد این تاپیک یه چیزی بگه ...(sm2) جالبه من که اسطوره و اسوه دعوا بودم می اومدم وسط جدا کنم ...(sm2) یه بار با پارسا دعوا راه انداختن همینجا من میانجی شدم ...(sm2)
بابا کار دارم خدافظ ...(sm155)(sm2)نقل قول:
ببین طرف چقدر اوضاعش خراب بود لیسنده اعظم که من پشت تو دراومدم(sm2)نقل قول:
تو میتونی.. چند روز دیگه پیدا میکنی(sm2)
میلاد هرچند وقت یکبار به سرش میزد با یکی بحثی راه بندازه.. حال میکرد دعوا راه مینداخت(sm2)