بگیر بخواب دیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگیر بخواب دیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بیدار شدم از خواب .. (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تف نده مومن تو مث این وطن امروز و کیهان میمونی فقط میگن امریکا بده اگه خوب شد بدشو میگن اگرم بد شد میگن دیدی گفتیم
(sm2)
(sm30)باس یک گیگ یک گیگ بخری
تو فکر یک سقفم . یک سقف رویایی
سقفی برای ما حتی مقوایی
(sm50)
تو هم مث شرق و ایران میمونی فک میکنی حسن چاخان تحریما رو برداشته (sm2)تو فک میکنی اگه آپدیت کنی کن فیکون میشه همه مشکلاتش میره یه ویندوز دیگه نصب میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قبلیه بهتر بود .. ریده آپدیت (sm2)نقل قول:
64 بیت قبلی رو میخوام دان کنم دیوثا برداشتن رفتم تو چند سایت نداشتن
همه شرکتا به ازای خرید حجم بیشتز ..... قیمتا کمتر میشه ..... اینا چرا بر عکسن (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی شکایت کنی (sm128)