(sm81)بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره . . .
نه من به سریال توجه کرده بودم تو به نکاتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی شوخی داره چیز خوبی در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم همین تفکر رو داشتم که فیلمها تو ذهنم بمونه بهتره اما نحوه کار شدن این سریال داره امیدوارم میکنه
میگه دوسم نداره
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۸:۹
چه بد اخلاق
خوب وقتی همه خبرا رو از چاوشی نیوز میخونم چرا باید به سایتای دیگه میرفتم
اینجوری برخورد میکنی دیگه نمیام نظر بدما
پاسخ:
اینهمه اینجا میای یه نگاه به پیوند ها نکردی تا به حال؟
هر خواننده ای سایت رسمی داره، که شیک و مجلسی اطلاعات و بیوگرافی ایناش اونجا هست(sm2)
نظرات وب ممر(sm2)
دکمه خروج (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عسلم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا از شخصیتا رو نام ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رشتیا همینن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فعلن باید دیکسترو ببینم
پست الكترونيكي ما: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شماره تلفن: 45253510 (026)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا من شماره ایناشون رو فراهم کردم تو زنگ بزن (sm70)
تو فعلا یه ایمیل بده اگه جوابی ندادن زنگ میزنیم شمارشون اکثرا مشغوله من قبلا زدم