به میلاد نده بده بمن دعام بیشتر میگیره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به میلاد نده بده بمن دعام بیشتر میگیره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر لطفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی ۲۵ یوروش مال تو به شرطی که بزرگ بنویسی من کیسه کش شیش تایی هستم پرسپولیس سرور ماست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمپوت اناناس دوست داری یا طبیعی میل میکنی(sm59)نقل قول:
من لنگی مالدیوی هستم .100 یورو به من میدی ؟(sm120)نقل قول:
حسن قمار کوشی بیا ببین اگه درصد برد ریال شانسریدیا بیشتر رو ریال شرط ببندم (sm59)
ریدی که چرا اینوری نوشتی اینجوری که تو باس ۱۰۰ یورو بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسکتس تو ترکیب نیست (sm70)
راوو - آلوز - پیکه - متئو - آلبا - ماسکرانو - راکیتیچ - اینیستا - مسی - سوارز و نیمار
تو هر جور بخوای مینویسم فقط 100 یورو بهم بده (sm2)نقل قول: