نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم باید یک رهبر بند خوبم بیاره... هنوز اون کیبوردیسته سینا مقدم رهبر بندشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم باید یک رهبر بند خوبم بیاره... هنوز اون کیبوردیسته سینا مقدم رهبر بندشه؟
(sm133) (sm147)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احترام به نظرت حسین من خودم باران را انتخاب میکنم... نه طرفدار سحرم احلامم که ابدا ... (sm291)
من و تجربه کم ...؟(sm120) دکتر داروساز زنگ میزنه از من مشاوره میگیره ...(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین هی میخواد جلو من کم نیاره ...(sm2) میخواد با نزدیک شدن به من خودشو بزرگ جلوه بده ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیجی خوبه ...(sm2)
چاره ای نیست همون پیشنهاد حسین یه دست بزنه راحت شه ...(sm2)
خبر نداری ما هم سرکارت گذاشتیم ...(sm2)
گردن من نندازین ...(sm2)حسابی داغین ...(sm2)نقل قول:
سینه که عضله نیست ... حالا بزار یه عکس از عروسی دختر هنکامه هست پیدا کردم با رسم شکل توضی میدم ...(sm120)
پوشال قدرت من خوبه ...(sm2)
تمام کاربرا از من الگو میگیرن ...(sm149)(sm2)
مقدم مقدمه دیگه ...(sm120) اطلاعات غلط کجا بود ...(sm2)نقل قول:
اتفاقاً زیاد کار نکشیدم ازش کیلومترش بالا نیست ...(sm120) تمیزه ...(sm120)
دکترای مهندسی ...(sm149)(sm120)
الی منو دوست داره من میدونم ...(sm2)
تقصیر حسینه 99.9 درصد ...(sm2)
گفت انرژی یاد آهنگ انرژی هلن افتادم ...(sm120)فک کنم زد ...(sm2)نقل قول:
تاثیرت اخبار گداسیما ...(sm120)نقل قول:
نمیدونم ... چیزی که من از نزدیک دیدم شاختگی بود ... خود شادمهر هم میدونه ولی بیخیاله ...نقل قول:
(sm2)نقل قول:
بیا پیمان اینم با رسم شکل از هنگامه ...(sm120)
پارسال پیکر تراشی کرده بوده برای عروسی دخترش فرمش رو ببین ... با عکس شب یلدا ده روز پیش مقایسه کن ...
بعد تو میگی آب نمیشه ...(sm70)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شوهر هنگامه یجوریه ...(sm120) حق داشت ازش عکس نزاره ...(sm120)