[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول گلكسي اس 8 پلاس دلم ميخواست نوت 8 رو كه ديدم با اون اندازه صفحه اش دلم غش رفت براش(sm74) كلا عاشق صفحه نمايش بزرگم يه جور عقده شده برام(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الان من چیکا کنم ؟! بگم میخرم برات بگم ارزوی موفقیت میکنم برات بگم میگیرن برات ؟! (sm120)
دادا درد دل بود(sm74) شدي علم الهدي واسه ما(sm120) خواستم عقده هام رو باهات در ميون بذارم(sm2) اصلا ميدوني چيه باهات گهلم ديگه دوشت ندالم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام Chavosh جان.
میشه یک مودم خوب رومیزی سیم کارتی نسل چهارم معرفی کنید.
ترجیحا هر سیم کارتی رو قبول کنه.
چون مصرفم زیاده، همراه به دردم نمیخوره.
(sm10)
چاوش فاكتور گوشيم رو نگاه كردم 28 آذر بوده حالا يه چند روزي هم طول كشيد تا به دستم برسه مشمول طرح هست درسته؟ بعد اگه هست هزينه اش چجوري بايد پرداخت بشه 19 كالا كه شيرازه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]