پیش بینی من:
2-2
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش بینی من:
2-2
االان دیدی گفت بین 70 تا 90 نزدیک 30 هزار تا هستن انگار (sm77)
کاکا یا دینهو یا رونالدو؟ (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر از 10 بازی اول 8 تا رو عینا پیش بینی کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی رو برنده رو درست حدس زده
یه 2 امتیاز هم که برا غلطی که زده(sm55)
کاکا از این قرتی بازیای این دو تا نداشت کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بازیکن کامل بود
بدون کمترین حاشیه
ها؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکنایی رو که دوست دارم انقدر زیادن که دونه دونه نمیشه اسم برد (sm2)
ولی بزرگترینش و بهترینش زیزو کبیر
میگم کدومشون بهتر بود کاکا رونالدینیو یا رونالدو نازاریو؟؟(sm55)نقل قول:
من بازیکنی رو دوس دارم که زندگی شخصیش هم قشنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تبلیغ شورت کنه نه کاندوم نه اسکوتر
نه فرار مالیاتی و پولشویی داشته باشه
(sm14)
دقیقا همه رو داشتنقل قول:
با اینکه نبود تو جام جهانی دید چجوری رفتار کرد
نه دوپینگ کرده باشه نه مواد مخدر استفاده کرده باشه نه مشروبات الکلی (sm14)نقل قول:
نمیتونم بگم(sm55)ولی میدونم رونالدوی برزیلی اگر مصدوم نمیشد جز 3 بازیکن برتر تاریخ میتونس باشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد از نوع نگاهت(sm14)نقل قول:
واسه همسناست من هیچ وقت بکام و رونالدو و.....رو دوست نداشتم و ندارم
اینا بیشتر مدلن تا بازیکن (sm14)
ها سخته (sm55) مارادونا هم میگه اگر رونالدو مصدوم نمیشد تسمی از پله و مارادونا باقی نیموند (sm50)نقل قول:
دوپینگ رو که قبول ندارم(sm10) ولی دوپینگ هم کرده باشه اشکال نداره استثناس(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم بازی به امید تحقیر المان ها (sm14)
2 -1 آلمان
کلا بی تعصب فوتبال قبلا رو بیشتر دوس داشتم تا این فوتبال 2 ستاره ای(sm10)
ما هم بریم (sm55)
قبلا یه چیز دیگه بود 2 نفر شاخص نبودن ولی ده ها بازیکن دوست داشتنی بودن (sm10)نقل قول:
2 امتیاز هم از این بازی میگیرم (sm2)
منم همین فکرو میکنم اگر کسی خالی نبست باشه البته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی ایران هم دلی باید بزنیم هم دو برابر امتیاز داره(sm2)
(sm2)
دقه 30 خیالمون راحت شد(sm2)
پرتخال بهگاه رفت (sm70)
جز کریم رئالیا ریدنهر چند که اخراج نداشت...
المان وبرزیل این دوره تیم های محبوب فیفا هستن
ریدم دهن شتر دیوث(sm3)
دلیل اینکه کریم هم خوب استراحت خوبی بود که تو کل فصل داشت (sm14)
کلا شما طرفدارای ریال مادرید همیشه دنبال همچین مسائلی هستید ، فقط تو فاز داوری هستید
حالا یه اشتباهاتی میشه به هر حال
اون شتره رو باید گایید (sm14)داشتم میزدم ب2-1 المان که دیدم که شتره گفته پرتغال (sm14)این هشت پا جدیده بهتره ازاین به بعد حرف هشت پا رو گوش میدم (sm14)
چه ربطی داره همه میدونن که من از پرتغال خوشم نمیاد ولی انصافا داور ریدش تو بازی
من تو پیش بینی هام گفتم برزیل قهرمان میشه ولی همین برزیل هم با داوری برد چقدر هم مسخرش کردم
واسم فرقی نمیکنه هر تیمی با داوری میبره میگم
داور تو این سطح نباید اشتباه کنه چون با یه ملت طرفه
الان قشنگ پرتغال رو به فنا داد رفت به خاطر یه اخراج الکی
شتر دیوث (sm2)
خدا به ایران رحم کنه (sm2)
شتر (sm3)(sm2)
هنيشه پاي يك رئالي در ميان است (sm14)
مارسلو راموس ايكر په په و......
تو هم نمودی خودتو با 2 تا گل بنزمانقل قول:
باو به برزیل که نزده، به هندوراس زده
المانم مالي نشون نداد ان چنان تا حالا همه تيم ها در يه حد بودن رقابت نزديكي
شدیدا تایید(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 -1 المان زدم (sm58)(sm58)(sm58)