گلابی مشخصه خو درایوتو انتخاب مکنی .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گلابی مشخصه خو درایوتو انتخاب مکنی .. (sm2)
لب تاب داری این چیه باو مث من یه 3 ترا بگیر پره توش فیلم (sm2) (sm51)
البته اگه میاوردی پیش من در عرض 8 دقیقه برات ویندوز عوض میکردم (sm59)
البته من 2 ترا دارم واسه آرشیو .. یه 500 دارم که ویندوز و برنامه میریزم (sm59)
1 دونه دیگه 1 ترا دارم اون اکسترناله (sm2)
از حیف شدن دی وی دی هم که بگذریم من الان تو خونه یدونه دی وی دی هم ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها راه های مقابلم یا "تو اسبیه" یا همون از "هارد" (sm120)
خودت پس استفاده کردی از این واسه کسی؟! خطر نداره؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمم (sm2) دیوث اموالشو به رخم میکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط 2 بار - چه ضرری مگه میخوای جراحی قلب باز انجام بدی بزن بره دیگه خیلی هم زود نصب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضررش (sm2)
مثال بیماری که چشمش به طبیبه
طبیبش میگه تا فردا می میره
حیرون موندم
(sm50)
اون ک...س دست بودن نصب کننده ویندوز رو میرسونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]