مرغ شیدا نامجو (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرغ شیدا نامجو (sm111)
خب تو نامحدود الا یک به هشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من محدودم
زوره به خدا
من با اینکه محدوده اینترنتم فک کنم یه 16 هم هم بیتشر باشم (sm3)
همین یه مگ نامحدود سرعتش باید 120 130 تا 150 باشه
من که محدودم کم کم تا 600 باید ج بده
حتی تو روز هم که دانلود مجانی نیست سرعت بده
مشکل بیش از حد نداره شاید لب خط قرمزه ولی مشکل پهنا باند این استان نیست ( سروی مخابرات)/ و لی طرح های سراسری وقتی اجرایی بشن برای همه استان ها است که سرویس مخابراتشون مشکل پهنا باند نداشته باشه که دارن اون هم درست می کنن تا بتونن یهکدفعه وارد عمل بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هر چی پیش اومده تا اینجا به نفع من بوده (sm2)
یه بار اشنباهی 15 گیگ ش کردن (sm2)
(sm2)من با تلنت نزدیک 100 گیگ از ملت شارژ کف رفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 2 ماه بعد اعلام شد یک عدد هکر اینترنت ADSL دستگیر شده (sm2)
اعمال هر نوع سیاست فروش با توجه به سرعت و پهنای باند مربوطه برای هر شرکت استانی انجام می پذیره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی پاسخی به سوال ما نداشت؟
فسیل.. کار هایی هم هست که بتونی وارد بشی می تونی کلی کیف کنی و طرف را ضد حال بزنی و با یکم بیشتر هک (به معنی واقعی )وارد بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
یه بار اینترنت اداره رو کش رفتم دو مگ بود
ولی در کل هیچی استفاده نمیکنم
حق الناسه باو(sm25)
وگرنه کسخل زیادن
ما تو ایران اصلا اینترنت نداریم
گوزه داریم گوز