احسان یاد حاج مهدی افتادم
اونم تو پروندیش یا به خاطر مساله ای دیگه ای رفت و دیگه نیومد؟
بچه شمال بود اگر درست یادم مونده باشه و معلم هم بود (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان یاد حاج مهدی افتادم
اونم تو پروندیش یا به خاطر مساله ای دیگه ای رفت و دیگه نیومد؟
بچه شمال بود اگر درست یادم مونده باشه و معلم هم بود (sm74)
اینجاست که میگن بعد از زدن همه چیزو پاک نکن ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کسی بالای سر انجمن نباشه همین میشه ... ولی خب به نظر مشکل هم در کار بوده که اینقد طول کشید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوباره ترور ها شروع بشه نت قطع میشه ... بستگی به شدت جنگ داره ... ولی خب ایندفه میترسن قطع کنن ...
من که سالهاست شهرستان هستم ... خونه پدری ونک ... ونک رو بدجور زدن نامردا ... جنگ که شروع شد همون صبح خواهرم زنگ زد که بابا نمیاد بریم شمال ... منم مجبور شدم برم ... زیاد خلوت نبود ولی صدای انفجار وحشتناک بود ... هیچی دیگه به هر صورت بود بابا رو راضی کردیم بریم شمال ... ولی خب میگن پیروزی رو از همه جا بدتر زدن ... خونه یکی از اقوام هم داغون شده بود ... بعد آتش بس که رفتم دیدم شوکه شدم واقعاً بد زده بودن داغون کرده بودن ... خیابون یاسمی از همه جا بدتر بود حسابی داغون ...
شمال و مشهد رو که میشه گفت کاری نداشتن ...
نمیدونم چرا به سرم زد دکترا بخونم ...(sm120)قیدشو زده بودم ولی خب تو این دوره زمونه مدرک مهمه و شغل ما و این حرفا ...
من حافظه خوبی دارم 6 سال هم بگذره یادم نمیره ...(sm2)نقل قول:
خودش گذاشته بود اینستا ... اون لباس سیاه برند گوچی که فک کنم برای برای به رخ کشیدن قیمتش بود ...(sm120)
مناسبتر یعنی 85 معلوم باشه ...(sm2)
نه بابا اینو دیگه گردن نمیگیرم ...(sm2) بعد اینکه انجمن پرید مورتوض رفت اومد یوزر و تعداد ارسالش رو اوکی کرد رفت ...نقل قول:
یاد تقی تاکسی افتادم تو اون سریال گداسیما هر چی میشد میگفت مگه شما معلم نیستی ...(sm2)
احسا ایدی تلگرام بده یه گروه با پیمان بزنیم اگه فروم دوباره ناپدید شد از دانشت استفاده کنیم پیام خصوصی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخ مون کرده پیماننقل قول:
دقیقا سمت خونه ی ما یه پایگاه س پ ا ه هست من خونه بودم قشنگ ریدم به خودم واقعا ترسنا ک بود کل شیشه هامون اومد پایین دیگه تو اون لحظه فقط رفتم زیر میز از ترس خیلی بدتر از زلزله بود لامصبنقل قول:
به نظر منم باید لباس مناسب میپوشیدنقل قول:
یعنی هوا گرمه چه نیازی لباسی بپوشه که گرمش بشه و دچار تعریق بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]