بنطرم با این وضعیت نت ایران محدود هم آدمو پیر میکنه چه برسه به نامحدودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
بنطرم با این وضعیت نت ایران محدود هم آدمو پیر میکنه چه برسه به نامحدودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
از جوک های جدید :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمهوری اسلامی ایران !
اینترنت پر سرعت !
آزادی بیان !
اخه حجم واسش مهمه مهدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کم کم ماهی 8 9 گیگ مازاد دارم ....
به نظرت سرعت دانلود 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 (خدا میدونه!!!!) چقدره؟؟؟ 512 چطور؟؟(sm98)
اوایل که اینترنت adsl اینجا راه افتاده بود
اینا هیچی بارشون نبود یه اینرنت 512 نامحدود گرفته بودم
شاید باورتون نشه سرعت هم تا یکماه واسم نامحدود بود
5/6 فایل دان میکردم هر کدوم با سرعت 2 مگ (sm77)
هارد لب تابم 10 یه هفته ای پر شد (sm77)
تازه دانلود که نمیکردم همیشه (sm25)
256 سرعت دان 35 40 فکرکنم 18 ماهینقل قول:
512 70 60 ماهی 25
(sm70)
من با 512 ماهی 50 گیگی دانلود دارم
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه یازم از این اتفاقا بیفته(sm81) سرعت دان 8/9 مگ (sm77)(sm81)
نامحدود؟؟ کدوم شرکت؟؟؟ سرعت دانت چقدره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]