به یقین،فلسفه خلقت دنیا عشق است
آنچه نقش است دراین گنبد مینا،عشق است
اهرمن، سیب، هوس، وسوسه، غفلت ...بس کن
علت معجزه آدم و حوا، عشق است ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یقین،فلسفه خلقت دنیا عشق است
آنچه نقش است دراین گنبد مینا،عشق است
اهرمن، سیب، هوس، وسوسه، غفلت ...بس کن
علت معجزه آدم و حوا، عشق است ... (sm50)
وای وای وای (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جبر جغرافیاییست که آن موزیسین تمام شده داره تو کشور خودش خیلی راحت و بدون مشکل زندگی میکنه و کار میکنه خودش هم به خودش میگه استاد ولی شهیار قنبری ...
سلام نوید وطن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ردیفی عمو فدات؟
چرا... نام اکبر نام خانوادگی سینا (sm74) دلم براش تنگ شده (sm81) خبری ازش دارید؟ اومده اینجا سر بزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا باریکلا پسر(sm173)(sm120)
شکر خدا میگذرونیم... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عید فطر اومده بودم مرخصی ولی فرصت نشد انلاین بشم (sm120)
طرفدارش شدم... (sm50)
عمر گران میگذردخواهی نخواهی... سعی بر آن کن نرود رو به تباهی... (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی معرفت... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی... کم بکش همیشه بکش... (sm50)
پایان همین فناست... (sm50)
نویدکم تا کی هستی؟! (sm50)