بمیر همه تقصیر توئه (sm81)(sm81) چش دیدن سرعتمو نداشتی (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر همه تقصیر توئه (sm81)(sm81) چش دیدن سرعتمو نداشتی (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنترن عالیه .. سرعت بالا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من همیشه اون پایینه .. دانلودم میکنه . فقط تو بعضی از سایت ها که فیت شده باید پروکسی رو بزنی تو تنظیمات تا بتونی دانلود کنی ..
وقتی هم که نرم افزار من و تو رو قطع کردی تیک تنطیمات آی دی ام رو بردار
گذاشتی سرکار باو باورم نمیشه ..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی از همون نت قبلی اسکرین گرفتی . (sm2)
باو همین نته سرعتش شده عین نت قبلی (sm81)(sm81)نقل قول:
برم خاموش روشتنش کنم ببینم چی میشه (sm81)
از کی اینجوری شد ؟! (sm54) خب اول یه 5 مین خاموش کن آی پی تغییر کنه شاید اوکی شدنقل قول:
اگه نشد زنگ بزن پشتیبانی .. اگه بگه در حال رفع مشکل هستیم که خوبه ..
ولی اگه بگه تو ساعات رایگان ... (sm3) (sm25)
رضا صادقی آلبوم فقط گوش کن ... (sm50)
تمام عشقمو دادم گرفتم دود سیگارُ ... (sm50)
شاید مشکل از اون لینک حسین باشه ..
لینک دیگه ای دانلود کردی .. ؟
ای خدا... (sm9)نقل قول:
نه باو کلا سرعت اومده رو 20 (sm172)نقل قول: