نه شادمهر منظورم نبود پیمان عزیز رو میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
نه شادمهر منظورم نبود پیمان عزیز رو میگم
انجمن رفته رفته داره رو به نابودی میره
سر البوم طرفدار چه غوغایی بود الانم این وضعیت
یه مدت دیگه ملت تو اینستا هم حوصله کامنت گذاشتن ندارن
از اونجایی که میتونم نقل بگیرم همه رو یه جا پاسخ میدم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میدونم دردت 85 ...(sm2)
میاد ایشالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته رفته ...؟ (sm120) چهار پنج ساله نابود شده ... (sm74)نقل قول:
نگران نباش من هستم ...(sm120)
اینو دیدم یاد میلاد افتادم ...(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اما در ادامه کاربرانی که از نظر پیمان حیف شدند میرسیم به میلاد با نام کاربری Milik ...
کاربری که کلاً و از اساس و بیخ و بن با خلقت شادمهر مشکل داشت و هر از چندگاهی به این تاپیک سر میزد و حال اساسی میداد ...(sm2)
واقعاً روحت شاد و یادت گرامی ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم از این دست کاربران حیف شده ( از نظر پیمان (sm120)) هستند که به مرور یاد و خاطراتشان را گرامی خواهیم داشت ...(sm2)
مسعود هم حسابی از خجالتش درمیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اع اره مسعود ...(sm74) مسعود تعصبی با میلاد تهاجمی ترکیبشون برای انهدام تاپیک کافی بود ...(sm2)نقل قول:
یاد مسعود افتادم ... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه از کاربرا که حیف شد مسعود بود ...
مسعود 741 یا مسعود آهنگ جدید ...(sm2)کلاً دنبال چیزای جدید بود ...(sm2)
مسعود داداش واقعاً روحت شاد و یادت گرامی باد ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای زنده محال ... استانبول 2026
اول اینکه چقد زود آماده شد باریکلا به تدیونگر ...(sm120)
خوب بود ولی نصفش همصدایی هوادار و یه دقیقه اجرا که انصافاً خوب بود ... یجورایی نوستالژی بازی بود برای رفع خستگی ...
من که پدال ندیدم ...