ولی اینطرف مشکوکه نور آبی میده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی اینطرف مشکوکه نور آبی میده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود از آخرین طرفداران شادمهر بود که به تاپیک اضافه شد قبل تر شاهرخ و پوریا و فربد و پیمان انتها و خیلیای دیگه بودن که حضور ذهن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود از آخرین طرفداران شادمهر بود که به تاپیک اضافه شد قبل تر شاهرخ و پوریا و فربد و پیمان انتها و خیلیای دیگه بودن که حضور ذهن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا یادمه ...(sm120) درسته من از اول فعالیتم فقط کامینگ سون بود ولی بعد از هیفده هیجده سال فعالیت یه چیزایی یادمه ...(sm120) بعضی از اذیتها رو هم یادمه مثلاً شاهرخ که حال نمیکرد با حضور ما ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلاً فربد که گفتی اگه اشتباه نکنم از طرفدارای بهروز صفاریان بود که اونم ناگهان رفت در افق مثل بقیه ...(sm120) انتها که تا همین چند وقت پیش می اومد ... پارسا بود و یکی هم بود فربد بود یا چی یه آهنگ ول داد بیرون ...(sm120)
خلاصه اینکه یادمه بابا ...(sm120)
حالا که اینا رو گفتی نمیدونم چرا یاد رضا آریان افتادم ...(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ادامه ی داستان یکی دیگه از کاربرهایی که حیف شد ... (sm2) رضا آریان (به قول یکی از کاربرا جی اس شاف (sm2)) اولین و تنها کاربر طرفدار گروه آریان ...(sm120) دارای رفتاری خاص و اندکی کرم ...(sm2) هر از چندگاهی می اومد یه حالی به این تاپیک میداد ...(sm2)آخرش من که نفهمیدم به جز آریان کسی رو قبول داره یا نه با همه خواننده ها حال نمیکرد ...(sm2)
رضا داداش واقعاً روحت شاد و یادت گرامی باد ...(sm2)
چرا من باید اینو الان ببینم ...(sm74) یادش بخیر دقیق بعد از عید بود که این آلبوم اومد که در نوع خودش یکی از آلبوم های موفق بود ...
باغ زندگی با عصار هم خوب بود ...
دیشب ... مارتیک در تبلیغ رستوران اکبر جوجه کانادا ...!!!
کاری میکنه که هر روز بیشتر باور میکنم از بنیاد کودک نایاک پول گرفتن ...
میدونم خودت خیلی قدیمی هستی ولی نمیدونستم پیگیر فروم شادمهر بوده باشی اون موقع هر از گاهی میومدی نسبت به چند سال پیشتنقل قول:
چقدر من حال کردم با این البوم یادش بخیرنقل قول: