من با علیرضا پسر شمالی رفیق بودم با اسم مستعار چینجدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با علیرضا پسر شمالی رفیق بودم با اسم مستعار چینجدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول هم حرکات قشنگی میزد گاهی
حالا شاهرخ با من میونه ش خوب بود چقدر نظراتمون شبیه هم بود در مورد شادمهر چه خوب شد اسمشو آوردی امیدوارم هرجا هست حالش خوب باشه همینطور پارسا و پوریانقل قول:
من که از اول تا پریدن سایت سال 92 فقط کامینگ سون میزدم ... بعد اینکه سایت دوباره بالا اومد دقیق یادمه امیر و الی اینجا ثبت نام راه انداخته بودن ...(sm2) هر کی می اومد تاریخ عضویت با تعداد ارسال میگفت امیر درست میکرد دقیق یادمه 1500 تا ارسال داشتم همش کامینگ سون ...(sm2)آخه اوایل مشغله کاری زیاد بود ... البته سر میزدم به تاپیک ها ولی اسپم ول نمیدادم ... در مورد تاپیک شادمهر هم از آلبوم طرفدار و تاریخ انتشارش شروع شد که من اصرار به تاریخ داشتم و همون تاریخ هم اومد ... از اون به بعد نمیدونم چی شد افتادم در دام اسپم ول دادن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره علیریضا ...(sm120) یادش بخیر اونم یهو رفت تو افق ... اینم از اون دست کاربرای حیف شد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) سینجول نابغه قرن بود ... (sm2)از اون دست کاربرایی که خیلی خیلی حیف شد ...(sm2)(sm2)واقعاً واقعاً واقعاً روحش شاد ...(sm2)نقل قول:
شاهرخ سر آلبوم طرفدار بحثمون شد ... با پارسا مشکلی نداشتم یعنی یادم نمیاد مشکلی داشته باشم ...نقل قول:
اینم از پرچمدار موسیقی پاپ ... ویرانی ...!
البته به جای لس آنجلسی گفته ایرانی و تقصیر هوش مصنوعی انداخته ... و باز هم البته موسیقی ایرانی هم در حال ویران شدنه ولی لس آنجلسی کامل ویران شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از کبابی سعید نوشین فر که دست به دوربینش حرف نداشت ... مشتی کباب ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوایل یادمه امیر اسپم هارو پاک میکرد الان دیگه امیر نیستنقل قول:
لامصب خیلی داره پیشرفت میکنه هوش مصنویی من یه کانال میشناسم که اهنگ های خیلی قدیمی شادمهر که کیفیت ندارن رو بازسازی کرده و جالب شده به عنوان مثال پیچک ابی از فرووال که هوش مصنویی خیلی زیبا شدهنقل قول:
آره ...نقل قول:
هوش مصنوعی خیلی خوبه ولی اینکه میگن باعث نابودی موسیقی شده چرته ...نقل قول:
اینکه لس آنجلسی ها دیگه نمیتونن حتی یه موزیک ویدئو بدن تقصیر هوش مصنوعی نیست ...