به قولن(sm10) مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به قولن(sm10) مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm2)
به زودی و در بهار 94
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز 10 که قرار بود فروردین بیاد چی شد پس (sm98)
نه کی گفته تابستوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع میگفتن فروردین که (sm81) من ازمایشیشو پاک کردم گفتم فروردین کامل میاد نصب میکنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو نصب کنیم پس (sm172)
متاسفانه صدوپنجاه نفر از آلمان و اسپانیا و فرانسه در سقوط پرواز ایرباس جرمنوینگز جان خود را از دست دادند.آرزوی صبر برای بازماندگانشان داریم
(sm25)
(sm50)
(sm132)
(sm27)