سلام آقای استوک آپدیت دیتابیس ایرانسلو قرار نمیدی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقای استوک آپدیت دیتابیس ایرانسلو قرار نمیدی؟
سلام استوک جان
اگه زحمتی نیست اینو لطف کن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع اولی که گذاشتیم توی بیشتر فروم ها چرخید تا اینکه از اپلود سنتر پاک شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRKATLER [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین اپدیت 8 گیگ حجم بخرم اپلود میکنم
این روزا درگیر کارم بزودی به تمام درخواست ها رسیدگی میکنم
با برنامه های ناب تایپیک و بروز میکنم(sm127)
دوستان تشكر يادتون نره(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bakhtafarid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nodeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
یه نرم افزار ایین نامه راهنمایی رانندگی فول میخوام واسه اندروید.
میدونم که میتونی .
تشکککککککککککککککککر
میشه دیتابیس 939 رو هم بزاری،ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Bakhtafarid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي خيلي ممنون خيلي لطف ميكني .نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]