بذار بشم خراب تو (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار بشم خراب تو (sm50)
توی این دنیای بیحاصله بودن
با همه شکستگیهای دل من
با همه تلخی قصه تو و من
من که حیفم میاد از گلایه کردن
ارزش گلایه من بیش از اینهاست
(sm50)
سلام دوستان خوبيد؟ اين كليپو از اين لينك ميشه برام دانلود كنيد و لينكش بهم بدين؟(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کدوم زبون تورو داد بزنم (sm170)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ی عکس گذاشته ویدیو نداره
(sm50)
سلام صادق جان عزیز . آخه این چه دردی میخوره (sm98) عکس هستش ویدیو نیستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روي عكس كليك كنيد تا پخش بشه اگر نشد با يه مرورگر ديگه تست كنيد هر كار كردم دانلود نشد(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونقدرم پخمه نیستیم (sm120)نقل قول: