خدا خیرت بده از جهالت و سسخلی درش اوردی بلخره میره دانشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا خیرت بده از جهالت و سسخلی درش اوردی بلخره میره دانشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخیلی ترین شکل ممکن داره پیش میره (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مجبور شدم شربت ریخت روش (sm2)بعد خودمم دیگه حوصله م سر رفت بردم با فشار آب شستشو دادم مادرم گفت بیکاری چشم خودتو دربیار (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی مرده بود (sm2)(sm81) یادش بخیر چه وقتایی که با مشت محکم میزدم روش .. خیلی خرکار بود تو این چند سال (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم وضع مالیشون بده یه چندتا دوست دارم میگن اگه درست انتخاب رشته نکنه ریده منم میخوام یواشکی به عموش بگم ببره یه استادی براش انتخاب رشته کنه جریان بهش توضیح میدم عموشم ادم منطقی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دنبال یه چیز ده یا فوقش دیگه 20 تومنی میگردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با رتبه ای که اورده همه ی رشته ها و همه ی دانشگاه ها قبولهنقل قول:
یه کیبرد خوب وایرلس بگیر دیوث ...همین مدلو بگیر خرکار ماوس هم دارهنقل قول:
دیوث کلا 120 تومن دار و ندارمه (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ور میداره میزنه تهران مهران قبول نمیشه بعدا کار دستمون میدهنقل قول:
دست دو زیاد دارم زیر 10 تومن