نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوردم زمین (sm25)
مدل؟ منظورت برایِ عکسه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوردم زمین (sm25)
مدل؟ منظورت برایِ عکسه؟
مواظب باش فدات (sm51) آره عکس دیگه عکس مدل البته ازینایی که خودت میزاری یا هر چیز دیگه ای کلا مدل و ازین جور چیزا هر چی داشتی بفرست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون با قندشکن باز میشن
هادی پستت سفید اومده (sm54)
مرسی گلم (sm118)همین اولیه از همش بهتر بود خودت همیشه ازین میگیری دیگه ؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اومد (sm50)
نقل قول:
خواهش (sm10)
اکثرِ وقتا اره
دخترخانوما:متن ﮐﺎﻣﻞ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻧﺎﻣﻪ ﺧﻮﻧﻪ
ﻣﺎﺳﺖ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺨﻮﻧﻪ؟؟؟
ﺍﺻﻼﻧﻢ ﺩﺭﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ!!
آدرس ـتو پ.خ کن واسم هواتُ دارم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نزدیک بود یا همینطورم شد؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هجرتُ من هستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
این بهنود کیه یه توضیح اجمالی واسه من بده (sm120)
حواستُ جم کن (sm56)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن خب تو دیگه (sm81)
حرف های من انعکاس رفتار های خودته
ناراحت نباش !
بعضیا مهم نیست کجا باشن
چی بپوشن
چی بخورن
یه 'گاو' همیشه 'گاوه' !
مرسی شاهین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عامادست ؛ خیالت راحت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت یا سایز؟ (sm70)
الان تازه بار اومده هر چی بخوای هست ، هر چه زودتر بیا ، حوصله نرم عکس اینا بگیرم ، باید تی شرت رو ببینی رو عکس که نمیشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه (sm127)
تو آمدی که بگویی: اگر... اگر می رفت...
تو آمدی و کسی داشت سمت در می رفت!
تو آمدی و چنان زل زدی به پوچی من
که داشت حوصله ی انتظار سر می رفت!!
تو آمدی و کسی گوشه ی غزل هی با ↓
ردیف و قافیه هایی عجیب ور می رفت
تو آمدی، کلماتی که مرد ساخته بود
شبیه صابون از دست شعر در می رفت
از اینکه آمده تا... بیشتر پشیمان بود
از اینکه آمده تا... هرچه بیشتر می رفت!
اشاره کرد خدا سمت پرتگاه... ولی ↓
به گوش من... و تو این حرف ها مگر می رفت!
تو آمدی که بگویی... به گریه افتادی!
و پشت پنجره انگار یک نفر می رفت
سید مهدی موسوی
دیر اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هم نبود من رفتم(sm59)
چرا نگفتی بیایم بخندیم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم جایِ همتون یه دلِ سیر خندیدم (sm70)
نازی نازی (sm36)نقل قول:
دلم دردی که دارد با که گوید
گنه خود کرده تاوان از که جوید
دریغا نیست همدردی موافق
که بر بخت بدم خوش خوش ببوید (sm50)
دکتر تزریقات به یارو میگه برو بخواب بیام امپولت رو بزنم
یارو میگه اینقدر استرس دارم خوابم نمیبره
بچه تازه به دنیا اومده و از بیمارستان آوردیم خونه خوابیده،
فامیلمون اومده میگه آخی خوابه؟
میگم نه! زدیمش تو شارژ! دکتر گفته ۸ ساعت اول خوب بذارین شارژ بشه بعد ازش استفاده کنین وگرنه بچه نا اهلی میشه :))
/سلامتی دختری که میتونست 1 ماه بده ماشین بخره
ولی 1 سال داد خونه خرید دمش گرم اقتصادی فکر میکنه
این پزشکا چه طور به این نتیجه رسیدن که ورزش عمر رو زیاد میکنه؟
خرگوش 🐰 که همیشه جنب و جوش داره 2 سال عمر میکنه
و لاک پشت که ورزش نمیکنه 400 سال
گول نخوریداااا
به استراحتتون ادامه بدین
بگییییییرین بخواااااااابین😄😄😄
تربیت بدنی شیراز ?😂😂😂
با همین فرمون بری جلو تو همین چند ماه اخیر عکست با جانی سینز میاد بیرون(sm2)نقل قول:
شهره یه جوری میگه:
"داره کم کم نفسم میگیره، برگرد"
.
.
.
.
.
خب مادر من!
همسنای تو علاوه بر آلزایمر و آسم، تا حالا سه بارم ایست قلبی کردن..
واااااالاااااااا
الکی پای پسر مردمو وسط نکش!
.😂😂
دختر خاله م گوشی مامانشو که ۳میلیون قیمتشه گم کرده
بهش چیزی نگفتن که روحیه ش خراب نشه!!
اونوقت من همسن اون بودم پاکنمو گم کردم بابام با پا درمیونی فامیل تو خونه رام داد 😂😂
خنده ی من چیز دیگه س(sm2)نقل قول:
بخند ننه قربون اون خنده هات(sm2)نقل قول:
نه دیگه گفته بودم دیر میام (sm120) ولی دیگه خیلی دیر شد (sm172) 9 شب رسیدم خونه (sm172)نقل قول:
بهنود رفیق چندین ساله ی منه که 5 سال پیش درسش تموم شد رفت اونور پیش داییش و الان داره خوش میگذرونه
اتفاقاض یکی هم اومد عکس گرفت اسمش جانی بود ، شاید همینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس رفتی با ستاره های چورن هم عکس انداختی(sm2)نقل قول:
تو اینا رو میشناسی به من چه (sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف به تو علاقه مند شده باهات عکس انداخته(sm2)نقل قول:
تو کدومی ؟؟؟نقل قول:
حسینی؟؟؟(sm2)
کدومو دوست داری؟(sm2)نقل قول:
مگه همـ/ـــجنسبازه ؟ (sm2)اونجا هر کی میومد عکس مینداختیم (sm2) مژده ، ژاله ، پاله ، ماله ، تقی ، نقی (sm2) استاد اندی یه اوتبوس همراه هم داره تو مهمونی ها (sm2)نقل قول:
پسرو(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دنبال فیلم ترسناک هستی اینا به شدت توصیه میشه :
The Conjuring (sm178)
insidious 1 & 2
The Exorcism Of Emily Rose (sm178)
The Babadook
Sinister (sm178)
یعنی هرچی ببینی باهاش عکس میندازی؟(sm2)نقل قول:
احسان رفته با جانی عکس انداخته.. بزار بهش بگم بفرسته سر وفتت(sm2)نقل قول:
مهمونیه دیگه (sm120) ما هم جو گیر شده بودیم (sm2) فقط منزل به شدت هوامو داشت که یه وقت گند نزنم (sm2)نقل قول:
راستی به آواتارت رای دادم تاپیک بغلی (sm120)