واسه خودم که نه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم خریده بود ، 24 هزاز تا(sm120) تعریفشو میکرد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه خودم که نه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم خریده بود ، 24 هزاز تا(sm120) تعریفشو میکرد (sm120)
24هزارتا 6سیلندر بوده... حق داشته خب تعریف دادنی هم هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از سانتافه بهتر نیست دیگه (sm120)
بعله آقا بهله پس چی فک کردی (sm120)نقل قول:
سانتافه بهترین ماشین ِ جهانه (sm2)
من برم (sm27) شبت خوش مهندس (sm176)
شدی مثل زن شِرِک... آفتاب غروب میکنه میری خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام برسون... شب خوش (sm10)(sm46)
(sm50)
(sm50)
(sm2)اسکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم خرابه برام دعا کن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
حاشیههای موسیقی مهر 93؛[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]