با هردو سیستم تماس و پیامک زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با هردو سیستم تماس و پیامک زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من گوشیa5 2016دارم میخواستم ببینم اگه نوکیا ۸بخرم بهتره یا اینکه سامسونگ
خیلی ممنون
اگر نوکیا میخوای nokia 7 PLUS پیشنهاد میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط روح انگیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من گوشی قبلیم الجی بود بعد یکسری فایل Note داشتم
گوشی رو فروختم و ار این نوشته ها بک آپ گرفتم
فرمت این بک آپ lqm هستش
حالا این فایلهای روی گوشی شیائومی می نوت 3 ساپورت نمیشه
نمیدونم الان چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید
(sm10)از این چیزا سر در نمیارم دوستان کمک کنن