(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ممنوع الفعالیت (sm70)
توچه سبزی ، چه بنفشی چه سفید
اونا که باید بیان بالا میان
قرمز و آبی چه فرقی می کنه
بچه هامون وقتی دست طوسیان
...
#روزبه بمانی(sm50)
به گزارش گروه هنری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سایت خبری «ایران آرت» در خبری مدعی شده است که قطعه اجتماعی چاوشی برای مردم "خوزستان" باعث ممنوع الفعالیتی این خواننده محبوب شده است. این اثر با ترانهای از حسین صفا در سالروز آزادسازی خرمشهر منتشر شد.
بازارگرمی
(sm170)
نگو بهار چی شده پرنده غمگین ...
برای هیشکی نخون ...
به پای هیشکی نشین ...
(sm50)
آه گروه آریان دامن چاوشی رو گرفت
تکذیب شد
موزنو مگه کسی توخم داره از کار بندازه ..
چشام سیاهی میرن
سرم درد میکنه
دست نزن لطفا
پرم درد میکنه!
اوج تو دستای من
حنای بی رنگه
منم که جا نمی شم؟! یا آسمون تنگه؟! گلوم بیابونه
صدام ورم داره
حس میکنم قلبم
یه چیزی کم داره
حس میکنم جلو پام
چاله ها چاه شدن
موهام سفید شدن
رگام سیاه شدن
سرم درد میکنه
نفسم درد میکنه
پرم درد میکنه
قفسم درد میکنه
(sm50)
(sm25)یعنی ابراهیم رو نمی شنویم؟
یا دیرتر میشنویم؟
سنگ نندازن جلوش
(sm50)منبع خبر کجاس منبع تکذیب کجاس
هعی ....
(sm172)
از ساعت 1 تا 3 اینترنت ADSL و ایرانسل کلا قطع شد .
یعنی آنتن هم نمیامد ایرانسل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای حرامی ها (sm102)
(sm50)
لعنت.(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخن روز معلم پرورشی : چگونه گروپ بزنیم (sm2)
دیجی استایل ورداشته تا 85 درصد تخفیف زده با ارسال رایگان دیگه خجالت کشیدم یه دمپایی گرفتم (sm2)
لبخند زدو دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم بیدار و خراب
عکسش روی میز باز از روی قاب بیرون اومدو
دستامو گرفت باهم دوباره رفتیم توی قاب
ترسیدم اگه بیدار بشم خوابم بپره
گفتم نکنه اصلا روی میز خوابم نبره
تنها روی تخت تنها توی خواب با اون تو یه قاب
چشماشو که بست قاب از روی میز افتادو شکست
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر
تا ساعتای بیخوابی من تغییر کنه
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
در وا نشده بیدار شدم بارون میومد
گفتم نکنه فردا شده و من بیخبرم
بارون میومد پس داد زدم کی پشت دره
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره
سیل از توی قاب اومد تو اتاق در وا شده بود
ما غرق شدیم از بس که اتاق دریا شده بود
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه
تا ساعتای بیخوابی من تغییر کنه
تغییر کنه ....
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیگیری یک شایعه که این روزها به دنبال انتشار قطعه «خوزستان» در فضای مجازی شنیده میشود
جمعه شب درشبکه سه سیما ببینید
البته ذکر این نکته هم حائز اهمیت است که برای قطعه «خوزستان» هم از دفتر موسیقی وزارت ارشاد هیچ مجوزی صادر نشده است.»(sm120)
همخونی سیناسرلک با گلزار رو کجای دلم فرو کنم ..
امروز صب تو ساخت ایران دیدم خوندن ..
(sm50)
(sm50)
افتاب یزد
مانیتور جدید LG دارای کامپیوتر داخلی با پشتیبانی از لینوکس
AMD Ryzen
قیمتشم حتما فضایی هست (sm50)
(sm50) به هر حال
با دلار ۸ تومن هیچ گوهی نمیشه خورد
اشترم دهنت سرویس قلبم اومد تو دهنم چرا موزیک انلاین گذاشتی
(sm50)