این سجاد دیوث هم که جواب پخ ما رو نمیده(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
این سجاد دیوث هم که جواب پخ ما رو نمیده(sm59)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های قدیمم نیستن یه کم باهاشون دعوا کنم(sm172)
اراذل و ببین(sm59) بیا بامن دعوا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد تو روحت
اصولا قهقهه نمیزنم (sm120)نهایت لبخند من مثل دکتر صدره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستیم پیشنهادی واست نداشتم! سلایق سینماییمون فرسنگ ها با هم فاصله داره (sm120)
سجاد چقدر دوستت دارن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا شرمنده الان دیدم (sm120)گروه حال نمیده یه بنده خدایی گفت گروه دارم خفن اینجا گفتم ۲۰۰ نفر عضو داره حتما بعد ۳ نفر بیشتر نبود تا صب زر میزدن اسمش نمیارن همه میدونن کیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا با دختر که حال نمیده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]