گزارشگره هم گفت 60-70 هزارتاست (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گزارشگره هم گفت 60-70 هزارتاست (sm2)
سمت لُنگی ها خالیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارای کیسه هستن پس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا چون صندلی نداره راحت 50 تا پر میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل ورزشگاه هم فک کنم 94 هزاتا بشه (sm70)
من موندم سال 78 چه جوری 120 هزارتماشاچی اومده بوده ورزشگاه (sm2)
صندلی نداشت اونموقع.. کیون به کیون هم ادم وایمیستاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 78 من خودم رفتم (sm120)
121 هزار تا ، ششمین بازی پرتماشاگر تاریخ (sm120)
یکی از تلخ ترین روزای زندگیم (sm74)
همیکارو میکنم .. منتها امروز چند بار مرورگرو بستم.. دوباره اومدم دیدم اینجوریه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صادقیان عن که باز میخواد بیاد سر تمرین (sm3)
من جا مدیر عامل بودم اخراجش میکردم (sm3)
کدوم بازی بود؟ همون که 3-0 خوردین؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال آسیا میدونی چیه لُنگی ؟ (sm70)نقل قول: