سطح هیجان رو بالا نگه میداره تو کل سریال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سطح هیجان رو بالا نگه میداره تو کل سریال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو پیرلو میخواستن بیان رئال حیف شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسور 4 برگ بلدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من دارم کار میکنم (sm120) نمیتونم پشت میز پا دوچرخه ای بزنم که (sm2) وظیفه من نظارت بر یه عده خل و چله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرلو باز قهرمان اروپا شد.. این جسرت به دل شد... واقعا حیف شد... جرارد حداقل تو لیورپول موند.. قهرمانی اروپا و یوفا رو گرفت ولی این فقط لیگ رو تونست بگیرهنقل قول:
هرچند جرارد حسرت لیگ موند به دلش(sm120)
بله در جریانم خیلی زحمت میکشی(sm2)یکی رو باید بزارن نظارت کنه بر اعمال تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسور و تخته بدم میاد ، شانسیه حال نمیده فقط شطرنج (sm59)نقل قول:
من نباشم نظام اداری مملکت رو هواست (sm2)نقل قول:
من برم (sm27)
عصر خوش و پیشاپیش شب خوش (sm10)
پاسور شانسیه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوقات خوش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]