(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
قاصدک ،
ابرهای همه عالم شب و روز
در دلم می گریند ... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخیزو آن لُنگ را ببر بر سر در خانه بکوب بر طبل شادانه بکوب (sm185)
بار دگر ، لُنگی دگر در عرصه المپیک درخشید و قهرمان شد (sm118) تبریک به تمامی لُنگی ها (sm176)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا شروع کرد (sm120) بابا جان میای دوباره نگران نباش (sm120)
تمام خواهان اردشیر خان (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
همچنان (sm1) رووون ها تیرآهن 18 (sm120) حرکت پاش فوق العاده (sm1) رو بکهند ساید اسپین میزنه (sm74)ببین چه فشاری رو تحمل میکنه (sm74) دست راستشو ببین تکنیکو ببین (sm1) راکت گیری پنهولد رو ببین (sm1) دیگه مثل این نمیاد (sm74)
آقا من رسماً دیوانه شدم(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)